Om os

Her kan du læse lidt om mig og mine evner.

Håndværk i højsædet

Murermester Jacob Kühn er en lille virksomhed. Vi har ingen tunge administrationsomkostninger, ingen medarbejderudskiftninger eller store afskrivninger - og vi har ikke vokseværk!

De tætte relationer mellem kunde og mester skal bevares og medvirke til at sikre kundekredsen høj ensartet kvalitet, til en fornuftig pris, samt tillid og stabilitet i planlægning og udførsel af opgaverne.


Jacob@murerske.dk

+45 6048 8468

Muremester Jacob | Hesteskovej 5, 4672 Klippinge


Erfaring

Med mine mere end 30 års erfaring har jeg oparbejdet viden og erfaring i moderne såvel som traditionelle byggemetoder.
I forbindelse med vedligeholdelse af ældre ejendomme er det af afgørende betydning, at man behersker de gamle byggemetoder, således at en nænsom og holdbar vedligeholdelse og reparation kan finde sted.

Murerfaget er en tillidssag, og har du spørgsmål vedrørende materialevalg, kvalitet og økonomi, stiller jeg gerne min erfaring til rådighed.

Grøn Profil

Vi tænker os om i valg af materialer, værktøjer og samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på bæredygtige løsninger. Vi arbejder med respekt for naturen og naturens råvare. Vi rådgiver og vejleder om økologiske løsninger. Arbejsdstøj,bil,materialer - ja selv vores frokost er økologisk bæredygtig...
Ligesom vores priser!